//TAKE MY HEART
T_T
Saturday, 18 February 2012 @ 09:53 | 0 Comment [s]

HeYYYYYYYYY , HYeeeeeeeeeeeee (:  Lamanya tak update blogspot neh . Hahar , kaY !

Awak awak , kita bergaduh lagi kan ? Hurm , asal kita asyik gaduh hah ? Tak faham lah ): Kita gaduh sebab benda kecil je . Semalam 18/2/12 , kita HANGOUT queensbayy kan ? Awak tahu tak , First time emelia cried kat queensbay . Kawan emelia tanya , kenapa cried . Emelia jawab takdeapa . Dia suruh pegi settle elok elok dengan Danial . Hurm , emelia pun pegi lah dengan rela hati (: '' Aku tanya dia kenapa dengan dia , then dia jawab takdapa . Tetiba je air mata aku melilih keluar . Dengan hati yang sayu , aku  honest dengan dia . Aku cakap kat dia '' HANG TAHU TAK AKU SAYANG HANG , HANG ASYIK BUAT BODOH JE DENGAN AKU '' . Lepastu dia jawab '' KALAU AKU BUAT BODOH DENGAN HANG , MAKNANYA AKU TAK SAYANG HANG LA ? DENGAN MUKA DIA MACAM NAK NANGIS :((((  Emelia mintak maaf danial :( '' Tetiba je , aku rasa keng gila gila mia .  Takpa , sayang punya pasal , terpaksa bersabar . Aku cuma pelik , ramai yang try nak break kan aku dengan dia . Tapi semua tak menjadi . Even ramai yang buat ceyta sal dia , sikit pun aku takcaya :-D  Lastly , aku nak hang tahu yang aku sayang hang gila gila gila gila gila mia <3 Muhd Danial Qusyairi is Emelia OWNED . https://www.facebook.com/danial.qusyairi

Iloeyou
Sunday, 29 January 2012 @ 01:09 | 0 Comment [s]

Awak Awak , saya sukakan awak lah . Awak nak saya buktikan macam mana lagi hah ? Takkan awak nak suruh saya cakap face to face dengan awak yang saya sukakan awak . Eheh , saya tahu awak dah ada yang punya kan kan ? semalam 28.1.2012 kat QUEENSBAY pun awak sombong dengan saya . Masa tu awak panggil saya kan , saya bukan taknak pegi dekat awak tapi saya malu . . . Kawan-kawan awak semua tengok saya . :3 . Kawan saya pun cakap , awak asyik tengok saya pelik je . Esok kat sekolah , macam mana lah saya nak tumpukan pelajaran dalam kelas kalau saya asyik ingatkan awak . Awak pakai Baju warna putih masa dekat QUEENSBAY . Auwww , favourite colour saya lah awak ;3 . Tapi ade orang cakap , dah ade perempuan mintak kaple dengan dia . Saya taktahu respons awak apa , tapi kalau awak terima dia Saya Gembira sebab awak dah ade kekasih hati ;D Satu perkara yang saya nak awak tahu , saya sukakan awak . Biarlah orang nak cakap apa pun . Ini hati saya , bukan hati diorang . Saya tunggu awak tau :')



Hye. Leave your footstep at my Shoutbox . Thanks for visiting my blog.
" />


Story About Stuff Links

"




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.
Thanks

This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D